сряда, 20 юни 2012 г.

Селена Гомес се връща към музиката, записва дует с Тейлър Суифт

Американската тийн звезда Селена Гомес е готова най-накрая да се върне към музиката, след като се отдаде на кратка пауза, посвещавайки се на кариерата си в киното, пише сп. “OK!”.

През последните няколко месеца гаджето на Джъстин Бийбър странеше от музикалното студио и прекарваше дните си предимно по снимачните площадки. Тя изигра една от главните роли във филма “Промяна в плана”, който се очаква на големия екран през следващата година. След това Гомес се включи в озвучаването на анимационния филм на Адам Сандлър „Хотел Трансилвания”. Миналия месец пък звездата се подвизаваше в родната ни България, за да се снима в екшън филм с Итън Хоук.

Сега 19-годишната знаменитост възнамерява най-накрая да се върне към музиката. Тя е готова да влезе в студиото, за да започне работа по своя нов албум. В свое скорошно интервю за MTV Гомес сподели, че иска да прави по-различна музика. Тя не иска да се ограничава само в един стил, затова е решила да запише дует с кънтри звездата Тейлър Суифт, както и с музикантите от поп рок групата “FUN”.

Няма коментари:

Публикуване на коментар